Autamme näkemään asioita uudella tavalla. 

“Markkinointihupi on auttaa yritystä menestymään ja saavuttamaan kaupalliset tavoitteensa ratkaisemalla ydinongelman ja fokusoitumalla yksilön ja yrityksen menestykseen – kadottamatta tekemisen iloa ja nautintoa. Markkinointihupin tarina koostuu monista tutuista asioista markkinoinnin, koulutuksen ja valmennuksen saralta, sekä näissä tapahtuneen kehityksen myötä myös uusista ajatuksista ja keinoista.
Harva asia tässä maailmassa on aivan uutta. Luovuus ja innovointi ovat ennen kaikkea vanhojen asioiden uudelleen yhdistelemistä. Katsomalla tuttuja asioita eri vinkkeleistä, avoimin mielin ja yhdistämällä osaajia sekä keinoja uudella tavalla, muodostamme uusia ratkaisuja tämän ja huomisen päivän haasteisiin.
Jokainen asiakkaamme ja kumppanimme ansaitsee ja saa omannäköisensä palvelun – kuten kaleidoskoopissakin jokainen kuva on uusi ja ainutlaatuinen. Arvokkaiksi kokemiemme asioiden tekeminen ja toteuttaminen johtavat menestykseen. Tämä on perusta tasapainoiselle elämälle ja hyvinvoinnille. Kokoamalla samoihin arvoihin uskovia tekijöitä yhteen olemme enemmän ja tarjoamme parempaa. Yrittämisen asenne yhdistää ja tuntuu – lopulta tämä kaikki koituu asiakkaan hyväksi.”

Eero Peurala – Markkinointihupin coach

Minulla on pitkä, yli 25 vuoden kokemus markkinoinnista. Olen tehnyt erittäin paljon yritysidentiteetin suunnittelua, b-to-b- ja b-to-c-markkinointia, markkinointiviestinnän strategista suunnittelua, brändin kehityksen ja hallinnan suunnittelua sekä plannerointia.

Olen opettanut useita vuosia aikuisille ja nuorille ideointia, luovuutta ja konseptisuunnittelua, niin yrityksissä kuin ammattikorkeakouluissa.

markkinointihupi on minun tapani toteuttaa asioita, jotka koen arvokkaiksi. Uskon, että tekemällä sitä minkä koemme merkitykselliseksi, laittamalla itsensä alttiiksi, paneutumalla jokaiseen projektiin intohimolla ja avoimesti sekä tuoden sopivan osaamisen ja kokemuksen saman pöydän ääreen, saamme yhdessä paljon aikaiseksi.

Toimialaosaamista ja kokemusta mm.

Automerkit ja autojälleenmyyjät, energiayhtiöt, it, konepajateollisuus, liikuntakeskukset, lääkkeet, matkailu, metsäteollisuus, pankit ja rahoitusyhtiöt, rakentaminen, remontointi, terveysalan palvelut, urheiluvarusteet ja vakuutusyhtiöt.

markkinointihupi
Eero Peurala

+358 40 589 8684

eero@markkinointihupi.fi

Iirislahdentie 34 D1 A

02230 Espoo, Finland