Kuinka saisin lisättyä myyntiä tai hankittua uusia asiakaskontakteja?

Tähän varmasti kiteytyy monen pk-yrityksen tai isommankin ongelma. Perinteinen tapa markkinoida ei enää toimi tai se on liian hidasta, tuloksia kun pitäisi saada yhä nopeammin. Nykymenolla rahaa palaa ja tulokset ovat epämääräisiä. Kuinka voisi tehdä markkinointia eri tavalla, analyyttisemmin ja järkevämmin kustannuksin? Miten lähestyä asiakkaita oikealla tavalla, niin että viestini on selkeä ja vakuuttava? Voisiko näihin ydinkysymyksiin löytyä vastaukset nopeasti ja vaivattomasti – selkeällä suomenkielellä?

 

Olen vuosia auttanut yrityksiä menestymään, kasvattamaan myyntiä ja kirkastamaan ydinviestiä. Kuitenkin tuntuu siltä, että juuri nyt uusi tapa markkinoida on asiakkaille hankalaa tai sitä on vaikea käynnistää. On edetty vuosia samoilla eväillä ja organisaatio on myös sellaiseksi muodostunut. On vaikea murtaa vanhaa ajattelua tai ei tiedetä mistä edes aloittaisi. Saatikka, mitä kaikki maksaa? Mahdollisesti yrityksen markkinointi on vielä hajautettu useille toimijoille ja jokaisella on oma agendansa. On syntynyt pattitilanne, joka kuitenkin pitäisi nopeasti purkaa, jotta yritys menestyisi tulevaisuudessakin. Ja kilpailijat kun tuntuvat tekevän jo markkinointia eri tavalla…

 

Jos kaipaat vastauksia ja apua uudenlaiseen tapaan lähestyä markkinointia tai haluat saada yrityksesi identiteetin sekä ydinviestin kirkastettua, niin Markkinointihupi voi varmasti auttaa.

Markkinointihupi tarjoaa markkinoinnin konsultoinnin, suunnittelun ja toteutuksen tehokkaana kokonaispalveluna. Se toimii verkostoituneesti – yhdessä alan huppuammattilaiset kanssa. Etenemme asiakkaan kanssatiiviissä yhteistyössä vaiheittain. Tuloksia saadaan nopeasti ja järkevin kustannuksin. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä. Tulen mielelläni käymään ja kertomaan lisää.

 

Eero Peurala
Business Creative

Ota yhteyttä

markkinointihupi

Eero Peurala

+358 40 589 8684

eero@markkinointihupi.fi

Iirislahdentie 34 D1 A

02230 Espoo, Finland